**Bizarre Clubin kevätbileet, Fetish Party 2024**


**Milloin:  **   19. -
20.04.2024 
 
**Missä: **    Valorinne, Kyllöläntie 16, Jyväskylä  (https://valorinne.blogspot.com/)
 
Bileet on tarkoitettu kaikille aikuisille seksuaalisesti mihin suuntaan tahansa suuntautuneille ihmisille, jotka osaavat kunnioittaa toisiaan, joten juhlissa kävijät ovat avoimin mielin ja kaikkia kunnioittaen -periaatteella mukana, eli lämminhenkisyys ja ystävällisyys näkyy juhlijoissa! Bileissäkävijät voivat olla pelkästään fetisismeistä kiinnostuneita ihmisiä, joita kiinnostaa esimerkiksi pukeutua eri lailla, mutta jotka eivät ole aiemmin pystyneet toteuttamaan sitä kuin kotonaan. Bizarren bileet antavat mahdollisuuden tehdä sitä "julkisemmin". Osa ihmisistä on kiinnostunut vain sadomasokismista ja sitä varten bileistä löytyy paljon laitteita ja telineitä käytettäväksi ja osa yhdistää nämä yhdeksi nautinnoksi. Tänä päivänä ihmiset ovat vapautuneita sekä etsivät omia fantasioitaan ja bileet on todettu hyväksi paikaksi niiden toteuttamiseen nimenomaan sen lämminhenkisyyden ja kaikkia kunnioittavan asenteen ansiosta! Kahviossa on tarjolla juotavaa ja pientä naposteltavaa, lisäksi voit ostaa hedelmiä, välipalapatukoita, pizzaa, jne.
Tapahtumassa saa jälleen nauttia myös omia alkoholijuomia kohtuudella.
Liian päihtyneet ja häiritsevästi käyttäytyvät poistetaan tapahtumasta ilman varoitusta.
 
**Aikataulut **
Perjantaina klo 21.00 - 02.00 liput 10€ (jäsenhinta), avec 15€ 
Lauantaina klo 18.00 - 02.00 liput 15€ (jäsenhinta), avec 20€ 
Molempiin bileisiin liput yht. 20€ (jäsenhinta), avec 25€ 
Liput verkkokaupasta: https://bizarreclub.eventiolive.fi/ 
Ovelta myydään rajatusti irtolippuja, hinnat +5€ 
Bizarre Clubin jäsenyyden voi myös maksaa paikan päällä.
 
Lauantaina järjestetään myös Workshopeja ja koulutuksia
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
**Fyysisen dominoinnin työpaja 10€** la klo 13.00 – 15.00 
 
Mitä:
Työpajassa tutustutaan ja harjoitellaan keinoja rajoittaa turvallisesti toisen ihmisen liikkumista ilman välineitä, kuten köysiä tai kahleita. Käymme läpi muutaman tekniikan tehdä tätä seisaaltaan ja lattiatasossa sekä keinoja päästä asennosta toiseen toista samalla rajoittaen. Lisäksi käydään muutama tapa, jolla voidaan tuottaa turvallisesti kipua ilman apuvälineitä
Kenelle:
Työpaja sopii kenelle tahansa asiasta kiinnostuneelle aiempaan kokemukseen katsomatta. Opeteltavat asiat eivät vaadi tietynlaisia fyysisiä ominaisuuksia tai mittasuhteita. Vaikka olisit lähtökohtaisesti kiinnostunut toisen rajoittamisesta esimerkiksi köysien avulla, saat työpajasta varmasti uusia ideoita ja tekemisen tapoja.
Missä:
Työpaja pidetään Jyväskylän monitoimitalon judosaleissa 3 ja 4. Osoite on kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä. Tila on rajattu seinillä ja verhoilla ja se on varattu Bizarren käyttöön, eikä sinne päästetä työpajan ulkopuolisia. Judosaliin löytää, kun tulee monitoimitaloon sisään Rautpohjankadun puoleisesta sisäänkäynnistä, menee kierreportaita kaksi kerrosta alaspäin ja kävelee perimmäiseen judosaliin kuntosalin ohi.
Muuta:
Ota mukaan vaatteet, joissa on mukava liikkua ja nujuta. Toisin kuin iltatapahtumassa, nyt dresscodena on verkkarit :). Mukaan et tarvitse välttämättä omaa paria. Asioiden harjoittelu työpajassa edellyttää toisen ihmisen lähellä oloa. Mitään esitetyistä asioista ei ole pakko kokeilla ja aina voi vaikkapa seurata vierestä.
Millon:
La 20.4.2024 klo 13:00-15:00
Ketkä työpajan pitävät?
Asiaan perehtynyt ja vuosia menestyksekkäästi nujunnut kaksikko, joka kulkee nimellä 'Tukkaa ja lihaksia' (eli tuttavallisemmin Perttu ja Ville)
PS: työpajan asiat on osittain käyty Jyväskylän tiistain köysikerhossa loppuvuodesta 2023 ja loput käydään 30.4.2024 Vaikka kävisitkin tiistain shibarimiiteissä, voit toki osallistua myös työpajaan ja toisinpäin.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
**Pastie/Tasselityöpaja 10€** la klo 11.00 – 13.00 Paikkana Valorinne (bilepaikka)
Sussun touhutuokio! Askarrellaan pastieita ja tasseleita sekä niiden käyttöä. Hinta sisältää materiaalit ja opastuksen. Nauretaan ja nautitaan rinnoista ja toistemme seurasta. Voit tuoda halutessasi tiettyjä omia koristeita.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
**BDSM ja psyykkinen turvallisuus -koulutus 15€ **  la klo 13.00 – 17.00 Paikkana Valorinne (bilepaikka) 
Miten tukea subinsa psyykkistä hyvinvointia sessioissa ja pitkällä tähtäimellä? Mitä tekemistä jälkihoidolla [aftercare] on mielenterveyden kanssa? Subspace? Domdrop? Sub frenzy? Triggeri? Mielenterveyden ensiapu - balsamia mielelle!?
 
Haluatko saada lisäymmärrystä siitä, mitä meissä tapahtuu BDSM leikeissä? Miksi joku reagoi rajummin ja triggeröityy? Miten luoda turvallisuutta kinkysuhteissa sekä yksittäisissä sessioissa että d/s suhteessa. Kivun yhteys mielenterveyteen. Mitä on traumatietoisuus ja mitä tekemistä sillä on BDSM-konteksteissa.
 
Tämä workshopin tarkoitus on saada meidät tarkastelemaan omaa toiminta- ja reagointitapamme, yksilöllisiä kinkytarpeita ja taustaamme, joka heijastuu meihin kinkyinä toimijoina. Workshopin avulla saat keinoja tukea omaa ja kumppanisi psyykkistä hyvinvointia.
 
Workshop koostuu teoreettisesta info-osioista, osallistavasta keskustelusta, yksilöpohdinnasta sekä muutamasta psykofyysisestä harjoituksesta. Workshopin vetäjänä toimii Laurentzia, joka on mm. työkykyyn, psykofyysiseen kuntoutukseen ja nepsypiirteisiin erikoistunut toimintaterapeutti.
(Huom. Tässä koulutuksessa asioita käydään läpi traumalähtöisesti ja sisältö ei välttämättä sovi herkimmille)  
 
Lisätietoa koulutuksista: https://bizarreclub.fi/ ja discordistamme.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Valokuvaus bileissä.
Kaikenlainen omatoiminen tallentaminen bileissä on kielletty.
Bizarren bileissä on bilekuvaaja, joka kuvaa vieraita heidän toiveidensa mukaan. Kuvattavat saavat kuvat itselleen. Kuvaajalle voi kertoa bileiden alussa tai missä vaiheessa vain, jos ei halua tulla kuvatuksi, tai jos erityisesti haluaa. Kuvaaja voi tulla kysymään sessioivilta, haluavatko nämä kuvia.
Kuvaaja pyrkii kuvaamaan niin, että kuvassa on vain kohteena olevat henkilöt eikä taustalla ei näy ketään. Jos joku taustalle vahingossa osuu, hänet blurrataan tunnistamattomaksi.
Kuvia ei tallenneta kuvaajan koneelle eikä pilveen. Kun kuvat on käsitelty, ne poistetaan muistikortilta ja kortti formatoidaan.
Kuvia julkaistaan bizarren verkkosivuilla, jos kuvattavat antavat siihen suostumuksen. Kuvat voidaan muokata niin, että kohteita ei tunnista.
 
 
 
 
 
 
 

Lisätietoja bileistä

Bizarre Club järjestää säännöllisin väliajoin laadukkaita bileitä, mihin juhlijat saapuvat ympäri Suomea. Bileisiin on järjestetty bussikuljetuksia ja bileviikonlopulle on varattu hotellihuoneita. Jyväskylä sijaitsee maantieteellisesti keskellä Suomea, jonne kaikkien on varsin helppo tulla joka suunnasta.

Bileisiin pääsee sisään seuraavilla ehdoilla:

1. Olet jäsen Bizarre Clubissa tai muussa alan rekisteröidyssä yhdistyksessä
* Jäsenellä saa olla yksi avec (seuralainen, jolla ei ole jäsenyyttä) mukanaan
* Jäsen on vastuussa avecinsa käytttäytymisestä juhlassa
2. Asusi on pukeutumissäännön mukainen

Dresscode eli pukeutumissäännöt

Fetish-tyylinen asu, fantasia-asu, univormu tai seksuaalisuuteen liityvä pukeutuminen. Asut voivat olla täysin peittäviä tai hyvinkin paljastavia. Täysin alaston vartalo täyttää myös koodin. Lyhyesti sanottuna, jotain erilaista mitä ei normaalisti katukuvassa pidetä päällä. Juhlissa vaatetus on pitkälti fetisismiin liittyvää, joten siellä näkee:

  • Kauniita ja paljastavia asuja, korkeita korkoja, kahleita jne.
  • Lisäksi siinä voi olla ketjuja, piiskoja, käsirautoja, nipistimiä...

Asusi voi olla:

  • Fetish-tyylinen: Kumi, nahka, pvc, korkeat korot…
  • Fantasia-asu: Keiju, haltia, velho, noita, merirosvo, viikinki, ritari, linnanneito, barokki…
  • Uniformu: Palomies, poliisi, armeija, pappi, lääkäri, terveyssisar, koulutyttö, lentoemäntä…
  • Seksuaalisuuteen liittyvä: Alusvaatteet, yöpuku, alastomuus…

Normaalivaatetuksessa pääset sisälle, mutta ennen lipunmyyntiä sinut ohjataan vaatteiden vaihtoon. Lipunmyynnin yhteydessä tarkistetaan onko dresscodea noudatettu. Jos asuvalintasi tuntuu epävarmalta, kysy lisätietoja hyvissä ajoin ennen bileitä puhelimitse tai mieluummin sähköpostin kautta, näin vältyt epävarmuuden tunteelta ja voit levollisin mielin saapua paikalle. Jos et halua käyttää seksikästä-tai fetishtyylistä asua voit pukeutua a) miehet tummaan pukuun, smokkiin, frakkiin, b) naiset iltapukuun tai pikkumustaan. Tämä edellyttää kuitenkin, että toinen osapuoli on pukeutunut rooliasuun. Jos tulet bileisiin yksin, kysy neuvoa sähköpostilla tai puhelimella. Transvestiitit voivat käyttää normaaleja naisten katuasuja. Pukeutumiseen voit hakea vihjeitä mm. sivustollamme olevasta galleriasta, missä on kuvia aiempien bileiden osallistujista. Muutama esimerkki mikä kelpaa, mikä ei:

Miesten business-puku ei kelpaa, pitää olla juhlapuku. Tavallinen nahkatakki joita näkee keskiolutbaareissa ei kelpaa, pitää olla juhlavampi. Naisten tummansininen jakkupuku ei kelpaa, mutta jos se tuunattu lentoemännän uniformuksi, se kelpaa.

Laitteet ja tilat

Sadomasokistiseen puoleen bileisiin on parikymmentä erilaista s/m-laitetta ja -telinettä, joita kaikkia läsnäolijat voivat käyttää ja kaikki voivat seurata myös toisten juhlijoiden toimintaa, joten katseltavaa riittää. Tietenkään kenelläkään ei ole mitään tekemisen pakkoa, voi vain katsella ja nauttia eroottisesta ja lämminhenkisestä ilmapiiristä.

Dark room eli pimeähuone, jossa on patjoja lattialla, löytyy myös, jos pariskunnilla tai muilla tuttavilla tuntuu paineet nousevan liian korkealle - siellä voi käydä helpottamassa oloaan.

Bileissä on myös näytteilleasettajia ja tuotemyyjiä vaihtelevasti. Voit hankkia muodikkaita fetish-asuja, kahleita, ruoskia tai vaikka taidetta kotiisi. Voit myös saada maksutonta bondage-neuvontaa.

Turvallisuus

Sadomasokismi on aina seksuaalisuudessa kaikista tarkimpien sääntöjen alaista toimintaa eli aina kun kaksi tai useampi ihminen aloittaa sessionsa, on sitä ennen AINA sovittava mitä toiselle saa ja mitä ei saa tehdä ja sovittava TURVASANA, jolla alistuva voi niin halutessaan keskeyttää session!

Näiden tarkkojen sääntöjen takia naiset uskaltautuvat yksinäänkin juhliin, siellä tuntee olonsa turvalliseksi vaikka olisi pukeutunut miten paljastavasti; tilaisuuksissa aistii lämminhenkisyyden ja toisiaan arvostavan ilmapiirin, kun taas tavallisessa ravintolassa hiemankin erilailla pukeutunutta heti ahdistellaan, lääpitään tai haukutaan ties miksi. Bileissä sinuun ei edes saa koskettaa ilman lupaasi, jos niin haluat.

Tarkat säännöt luovat turvallisuuden, järjestyshäiriöitä bileissä ei ole ollut ja jos niitä tulee, sääntöjen rikkojaa ei armahdeta, sellainen heitetään armotta pihalle!

Bileissä omatoiminen kuvaaminen on ehdottomasti kielletty.
Bileissä on bilekuvaaja, joka kuvaa vieraita heidän toiveidensa mukaan. Kuvattavat saavat kuvat itselleen. Kuvaajalle voi kertoa bileiden alussa tai missä vaiheessa vain, jos ei halua tulla kuvatuksi, tai jos erityisesti haluaa. Kuvaaja voi tulla kysymään sessioivilta, haluavatko nämä kuvia.

Kuvaaja pyrkii kuvaamaan niin, että kuvassa on vain kohteena olevat henkilöt eikä taustalla ei näy ketään. Jos joku taustalle vahingossa osuu, hänet blurrataan tunnistamattomaksi.

Kuvia ei tallenneta kuvaajan koneelle eikä pilveen. Kun kuvat on käsitelty, ne poistetaan muistikortilta ja kortti formatoidaan.

Kuvia julkaistaan bizarren verkkosivuilla, jos kuvattavat antavat siihen suostumuksen. Kuvat voidaan muokata niin, että kohteita ei tunnista.

 

Muuta

Bileet on tarkoitettu kaikille aikuisille seksuaalisesti mihin suuntaan tahansa suuntautuneille ihmisille, jotka osaavat kunnioittaa toisiaan, joten juhlissa kävijät ovat avoimin mielin ja kaikkia kunnioittaen -periaatteella mukana, eli lämminhenkisyys ja ystävällisyys näkyy juhlijoissa! Bileissäkävijät voivat olla pelkästään fetisismeistä kiinnostuneita ihmisiä, joita kiinnostaa esimerkiksi pukeutua eri lailla, mutta jotka eivät ole aiemmin pystyneet toteuttamaan sitä kuin kotonaan. Bizarren bileet antavat mahdollisuuden tehdä sitä "julkisemmin". Osa ihmisistä on kiinnostunut vain sadomasokismista ja sitä varten bileistä löytyy paljon laitteita ja telineitä käytettäväksi ja osa yhdistää nämä yhdeksi nautinnoksi. Tänä päivänä ihmiset ovat vapautuneita ja etsivät omia fantasioitaan, ja klubi on todettu hyväksi paikaksi niiden toteuttamiseen nimenomaan sen lämminhenkisyyden ja kaikkia kunnioittavan asenteen ansiosta!

Bileistä voit ostaa pizzaa, kahvia, mehua ym. pientä purtavaa. Alkoholin myyntiä ei ole, voit tuoda paikalle myös omat eväät. Omia alkoholijuomia saa nauttia kohtuudella, mutta liian päihtyneet tai muuten häiritsevästi käyttäytyvät poistetaan tapahtumasta.

Talkooväki on bileiden onnistumisen kannalta a ja å. Tule mukaan iloiseen talkooväkeen.

Tämä kaikki on erotiikasta nautiskelua. Lisämauste ihmisen seksuaalisuuteen! Jos tunnet vetoa johonkin edellä mainituista asioista, olet tervetullut koko ajan kasvavaan joukkoomme.

Maksuvälineinä bileissä käy ainoastaan käteinen ja mobilepay.