Esimerkkejä laitteista

Onnenpyörä

Puusta valmistettu iso kärrynpyörä, jonka keskiöön subin voi kiinnittää. Kiinnityskohtina on kädet ranteiden kohdalta, keskivartalo ja jalat nilkoista. Kiinnitys tapahtuu nahkaisten remmien avulla, joissa on hieman säätövaraa eripituisia käyttäjiä varten. Pyörä saadaan lukittua yhteen asentoon kiinnittämistä varten. Kärrynpyörän liike on 360 astetta. Pyöritys tapahtuu käsin.

Säilytyshäkki

Teräksinen säilytyshäkki, jonka sivuoven voi lukita. Koko: Arviolta 60 x 60 cm. Korkeus: (arviolta) 160 cm. Pohjassa pyörät.

Risti

Puusta valmistettu ristin muotoinen teline, johon subin voi kiinnittää. Kiinnityskohdat ovat: kädet ranteiden kohdalta, keskivartalo ja jalat nilkoista. Kiinnitys tapahtuu nahkaisten remmien avulla, joissa on hieman säätövaraa eripituisia käyttäjiä varten.

Keinu

Neljän teräksisen tolpan avulla pystyssä oleva teline, josta roikkuu paksusta nahasta tehty keinu. Keinussa olevan subin saa kiinni nilkoista sekä ranteista nahkaremmien avulla. Remmeissä on säätövaraa.

Pukki

PVC- pinnotteinen voimistelupukki, jonka jaloissa on nahkaiset kiinnikkeet nilkkoja ja ranteita varten. Kiinnikkeiden pituudessa ei ole paljon säätövaraa.

Häpeäpaalu

Puinen kiinnitysteline joka kiinnittää subin kaulan sekä ranteiden kohdalta. Kiinnitys on lukittavissa. Laitteen korkeutta ei voi säätää.