Jäsenmaksu 2024

Yhdistyksen hallitus päätti vuosikokouksessa vuoden 2024 jäsenmaksun suuruudeksi 20€

Maksuohjeet Liittyminen sivulla.

 

Uutiskirje kevät 2023

Tervehdys hyvät Bizarre Clubin jäsenet!

**Bileet**
Kevään bileet järjestetään poikkeuksellisen aikaisin 25.3. Keljon Tapiolassa. Varsinainen bileilmoitus laitetaan vielä erikseen, mutta paikalle otetaan tällä kertaa vain 100 henkilöä, niin kannattaa olla valmiina. Mikäli jäsenistöstä löytyy innokkaita talkoolaisia, niin laittakaa sähköpostia, viestiä Bizarren Discordiin tai BDSM Baarin yhdistyksen keskusteluihin. Lisäksi bilekuvaajaksi haluavat voivat laittaa viestiä.  

**Vuosikokous**
Yhdistyksen vuosikokous järjestetään bilepäivänä (25.3.) Tapiolassa. Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen asiat sekä valitaan myös hallitus. Kokouskutsu tulee erikseen vielä sähköpostitse jäsenistölle.

**Jäsenmaksut**
Mikäli et ole vielä jäsenmaksuasi vuodelle 2023 maksanut, niin muistutuksena vielä ohjeet.
Jäsenmaksun voit maksaa (15 €/hlö) tilille: FI55 5290 0250 1515 19.  Merkitse viestiosaan jäsennumerosi (vanhat jäsenet) SEKÄ sähköpostiosoite. Mikäli jäsenmaksua ei ole suoritettu useampaan vuoteen, niin lisää jäsennumerosi lisäksi myös nimi ja yhteystietosi, jotta jäsenyys aktivoituu uudelleen.

**Paikallistoiminnasta**
Jyväskylässä kinkyjen baarimiitit parillisten viikkojen torstaisin klo 18:00 alkaen Ravintola Teerenpelissä. Ravintolan takaosa on varattu käyttöömme ja miitin aikana on myös juomia ja ruokia tarjoushinnoin. 23.2. on seuraava kokoontuminen ja aiheena on kinkykirjallisuus. Paikalle tulijat voivat halutessaan tuoda aihepiirin kirjoja ja kertoa suosikkikirjoistaan. Miiteistä tiedotetaan Bizarre Clubin Discordissa, instagramissa sekä lisäksi BDSM-baarin miitit-palstalla ja heidän Discordissa.

Parillisten viikkojen tiistaina kokoontuu Shibarimiitti, josta tiedotetaan edellä mainituissa kanavissa. Jyväskylän shibariskene on ilahduttavasti vilkastunut. Miitteihin voidaan ottaa vain rajallinen määrä osallistujia, joten kannattaa seurata tiedotusta ja ilmoittautua ajoissa. Nämäkin ovat avoinna kaikille kiinnostuneille, yhdistyksen jäsenyyttä ei siis tarvita, mutta jäsenet saavat alennusta hinnoista..

Jyväskylässä Shibaritoimintaa järjestää lisäksi myös Studio Moth, jonka tapahtumista Bizarren jäsenet saavat 10% alennuksen.

Muistutuksena, että myös Antishop tarjoaa yhdistyksen jäsenille 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista.

Kevätaurinkoa toivottaen,
Bizarre Club ry:n hallitus

 
 
 

Puheenjohtajan pöydältä

Bizarre Club piti vuosikokouksen 29.1.2022. Kokouksessa valittiin uusi puheenjohtaja ja hallitus. Puheenjohtajan kunnian sai allekirjoittanut. Bizarren toiminnan aktivoimisesta on haaveiltu taholla jos toisellakin, ja nyt ollaan astuttu askel eteenpäin. Uusi hallitus on aloittanut bile-, paikallistoiminta sekä viestintä&ohjeistus-työryhmät. Lisäksi avataan uusia jäsenkanavia, mm. oma Discord-palvelin on ollut nyt hallituksella koekäytössä, kotisivujen uudistaminen on työn alla, sekä somekanavien käyttöä tehostetaan. Tarkoitus on järjestää entiseen tapaan isompia bileitä muutaman kerran vuodessa.

Biletyöryhmä vastaa suurempien tapahtumien suunnittelusta ja järjestämisestä. Seuraavat bileet ajoittuvat syksyyn 2022, ja toivottavasti silloin ollaan jo korona selätetty. Bilepaikka on nyt hakusessa Kivistön työväentalon tylyn kohtalon vuoksi. Tapahtumatyöryhmä kartoittaa mahdollisia paikkoja ja ottaa myös hyviä ideoita vastaan. Himos on lopettanut Himo & Erotiikka -messujen järjestämisen, mutta Bizarre Clubin oman tapahtuman järjestämistä Himoksella selvitellään.

Paikallistoimintatyöryhmä suunnittelee ja järjestää pienimuotoisempaa toimintaa pääosin Jyvässeudulla, mutta mikäli kiinnostusta löytyy, niin muuallakin Keski-Suomessa. Köysien ystäville pyörivät jo Shibarimiitit joka toinen tiistai. Myös paikallisten bdsm-kulttuurista kiinnostuneiden matalan kynnyksen miittejä on pidetty joka toinen torstai ravintolarajoituksista riippuen. Nämä molemmat ovat oivallinen tapa saada ensikosketusta paikalliseen bdsm-skeneen ja tutustua samanhenkisiin ihmisiin turvallisessa ympäristössä.
Erilaisia kursseja, työpajoja ja pienempiä bileitä on suunnitteilla. Ideoita, toiveita ja myös tekeviä käsiä otetaan ilolla vastaan.

Viestintä- ja ohjeistustyöryhmä vastaa viestinnän suuremmista kokonaisuuksista ja kuten nimikin kertoo, niin haluamme olla myös tietoa välittävä taho ja miettiä, miten saisimme oikeaa tietoa BDSM:stä yleisesti, ja turvallisuudesta sekä muista tärkeistä aiheista kansalaisten tietoisuuteen. Meillä on perinteikäs ja laajasti tunnettu yhdistys, joka tarvitsee nyt vain vähän norjistusta, uusia ideoita, ja uusia viestintäkanavia.

Edellä mainittuihin työryhmiin ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään toimintaa ja ottamaan aktiviteetteihin osaa. Ajatuksena on, että kynnys osallistumiseen olisi matala, eikä kenellekkään sysätä mitään jäätäviä vastuita, vaan kukin on mukana omien jaksamistensa ja ehtimistensä mukaan. Mikäli haluat mukaan toimintaa kehittämään tai muuten kiinnostaa työryhmiin osallistuminen, niin voit laittaa sähköpostia bizarre@bizarreclub.fi tai BDSM-baarissa Bizarren omalla keskustelualueella.

Elämme muutoksen aikaa, niin yhteiskunnassa yleisesti kuin yhdistyksessämme. Tulevaisuus näyttää kuitenkin valoisalta ja odotamme innokkaasti pääsevämme taas elämään omalla vinolla tavallamme.

Terveisin
Bizarre Club ry
Hallituksen puheenjohtaja
Petteri Kaakinen